Frisörportalen

Bröllop i Stockholmsområdet

Det finns ingenting som kan jämföras med dagen då bröllopet väntar! För många är detta en av de största dagarna man får uppleva i livet och en hel del skall planeras och göras iordning innan man är klar att starta dagen. Förutom det stora steget att förlova sig och bestämma datum för bröllopet är planering, inbjudningar, underhållning och mat några av de områden som skall adresseras. Traditionellt skall brudens föräldrar stå för bröllopsfesten men i modern tid har detta snabbt ändrats. I nuläget är det ofta brudparet eller brudens och brudgummens föräldrar som gemensamt ordnar allting som krävs.

Val av vigsellokal och festplatser

Det är inte alla som vill gifta sig i kyrkan utan som hellre väljer en vacker plats i det fria. Samtidigt är kyrkan ännu för de flesta det enda alternativ som finns i tanken. Om man vill gå utanför ramen och hitta en alternativ plats, kan man hålla vigseln intill festlokalen. Detta har blivit populärt på senare år.

Konferensanläggningar och hotell är vanligare nu än för några år sedan. Dels är det av estetiska orsaker då många av de finare konferensanläggningar som står att finna i Sverige, har mycket vackra trädgårdar och intressant arkitektur. Dessutom finns det en fördel i att dessa kan allt om service och koordinering! Mat och porslin, sittplatser, ljud och bar-utbud finns redan klart! Många av de anläggningar som finns i landet har också öppnat upp för privatmarknaden vilket innebär stora möjligheter för de som skall gifta sig.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *