Frisörportalen

SPA upplevelse

Att åka på spa är en av alla dessa saker som vi talar om att vi alla borde göra lite då och då för att ladda om våra batterier. Vi behöver den sortens miljö som ett spa erbjuder för att kunna slappna av helt då hem och hus är förknippat med allt det där vi borde göra. Det är så mycket som vi känner att vi borde göra hela tiden som vi egentligen inte alls behöver sysselsätta oss med, men ändå finner många av oss det svårt att koppla av hemma.

Istället för ett långt bad med oljor, ljus och härliga ansiktsmasker, peeling och badsalt så lagar vi mat, vi städar, vi planerar, ja det är helt enkelt sällan det är lugn och ro. En helg på spa kan därför vara precis vad många av oss behöver lite då och då, och det borde vi unna oss mycket oftare än vad vi gör.

SPA upplevelse som present

Att ge bort en helg på spa till någon vi tycker om är en fantastisk gåva då det kan kännas som en utgift som man kanske inte riktigt unnar sig själv. Att ge bort en helg på spa gör att de allra flesta blir glada då det är en investering både för kropp och själ. Och som vi alla vet så måste man ju inte ge bort gåvor bara vid högtidsdagar, utan ett litet spa paket är minst lika välkommet en helt vanlig trist och regnig höstdag. Köp ett presentkort och lägg under din partners huvudkudde genast!

Dagspa

Vissa spaanläggningar erbjuder dagspa, vilket är ett mycket bra förslag om du har en ledig dag mitt i veckan. Att unna sig spa istället för att planera in massor av projekt på den lediga dagen kan göra underverk för resten av veckan! Det kan passa många då man får en liten uppfräschning och sedan kan man åka hem pigg och fräsch och somna gott.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *