Frisörportalen

Vrid ner värmen och använd Eyracure mot frissighet

Långa, varma duschar är trevliga och kan hålla dig varma när dagarna är kyligare. Däremot är de inte särskilt bra för dina hårlockar. Därför bör du istället vrida ner värmen och använda Eyracure för att slippa gå omkring med frissigt hår i vinter.

Eyracure har botemedlet mot frissigt och torrt hår

Varmvatten kan torka ut ditt hår och göra att fukten letar sig ut från håret. Därför bör du istället skruva ner värmen på blandaren lite grann när du duschar. Skölj ditt hår i ljummet vatten eller till och med kallvatten. Detta kan du göra i slutet varje gång du duschar. På så vis kan du se till så att frissigheten hålls på en miniminivå.

Du bör även tänka på att:

  • Inte låta håret självtorka på vintern. På vintern är det för kallt för att ditt hår ska kunna självtorka på ett bra sätt. Därför är sannolikheten stor att du fönar håret oftare samt att du använder värmeborstar och hårtänger av olika slag. Sådana verktyg håller dock väldigt höga temperaturer och kan därför torka ut ditt hår och orsaka frissighet samt kluvna hårtoppar.
  • Vara okej med att ha en naturlig look. Du bör också försöka bli okej med att gå omkring med en naturlig look i håret. Detta kan du göra åtminstone några gånger i veckan. På så vis slipper du lika ofta utsätta håret för olika behandlingar som torkar ut håret genom värme eller dylikt.
  • Eyracure har botemedlet mot frissighet. Det svenska företaget Eyracure har tagit fram vad som kan ses som ett botemedel mot frissigt hår. Så surfa in på deras sajt för att läsa mer om hur deras produkter kan hjälpa dig att återställa ditt frissiga hår!

Tänk även på att försöka återfukta din hjässa

Vad du även bör göra är att försöka återfukta din hjässa. Många personer med frissigt hår klagar nämligen på torr hårbotten. Än värre blir detta problem under vintern. Den kalla luften utomhus tillsammans med den torra luften inomhus orsakar problem för ditt hår. Lägg dessutom till hårdare vindar och lägre luftfuktighet. Då förstår du att det är viktigt att återfukta inte bara håret utan även hjässan.