Frisörportalen

Hotellweekend

Koppla av med en hotellweekend! Någonting som enligt många är en bristvara, är tid. Även om vi fyller kalendern till bredden i förhoppning om att tiden skall räcka för att hinna med allting man antecknat, kan det ibland behövas lite avkoppling och lugn för att ladda depåer av energi. Stress är en folksjukdom som idag drabbar allt fler. Dessutom gör stress att vi blir allt mer lättirriterade vilket i sin tur resulterar i konflikter och onödiga bråk. Vi tycker att man skall använda tiden på ett bra och konstruktivt sätt även när man har en ful kalender. Se till att fylla första bästa ark med texten ”romantisk weekend” och planera in tid tillsammans med den du älskar.

Att ge varandra tid är ett sätt att visa uppskattning och kärlek. Varför inte göra detta i en vacker miljö bland grönska, storslagna vyer och god mat?
För den som är på jakt efter en romantisk upplevelse kan vi gratulera till att ha kommit helt rätt! Vår ambition är att förse våra läsare med tips kring anläggningar och hotell var man kan njuta av tiden man har tillsammans. Vad vore livet om det inte fanns tid för skönhet och avkoppling med varandra?

Val av hotell

När man skall åka iväg på en romantisk hotellweekend är det mycket som kan väga in i valet av plats för helgen. Har du svårt att komma fram till vad du önskar boka, kan du få hjälp utifrån de frågor vi använder oss av för att hjälpa besökare att hitta rätt.

  • Hur många dagar vill ni spendera
Är det fredag till söndag, eller kanske torsdag till måndag som är aktuellt för just er?
  • Vilken budget har ni
Att åka på semester kan vara dyrt även om man åker bara några dagar. Tänk igenom vilken prisnivå som är möjlig för er, och anpassa valet av hotell därefter. På detta vis kan ni vara säkra på att även ha råd med nöjen och roliga upplevelser under tiden ni vistas tillsammans.
  • Vilket avstånd är acceptabelt
Att åka på en romantisk weekend kan innebära en hel del tid på resande fot. Bestäm i förväg hur mycket tid ni kan tänka er lägga på färden till hotellet ni väljer för er helg.
  • Vilken upplevelse söker ni
Romantik och samvaro kan se olika ut för olika personer. Diskutera vad som lockar för just er två. Är ni gastronomiskt bevandrade kanske restaurangen är av stor vikt. För någon annan handlar det om närhet till butiker och klubbar.

Har ni besvarat dessa frågor, finns stor chans att ni kunnat ringa in några bra hotell för en hotellweekend ur vårt utbud.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *